Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Lekce vaření v Alcronu: Tradiční česká teplá sladká jídla

Lekce vaření v Alcronu: Tradiční česká teplá sladká jídla

12. února 2008 | Buchtičky se šodó, ovocné knedlíky, nudle s mákem, povidlové taštičky... to ale zdaleka není vše, co česká kuchyně nabízí. Nahlédněte pod pokličku českých teplých sladkých dobrot a naučte se je připravovat jako opravdoví šéfkuchaři. Lekcí vás provede a do všech tajů sladké kuchyně zasvětí šéfkuchař Roman Paulus.
26. 11. 2008

Co: Tradiční česká teplá sladká jídla
Kdy: Čtvrtek 12. února 2009 (další lekce na toto téma proběhne 26. února)
Kde: Restaurace La Rotonde hotelu Radisson SAS Alcron (Štěpánská 40, Praha 1)
Za kolik: Cena na osobu a lekci činí 3800 Kč a zahrnuje koktejl na uvítanou, praktickou lekci vaření, nealkoholické nápoje, víno či sekt a večeři v restauraci La Rotonde, včetně ochutnávky vína.
Rezervace: Na e-mailu sales.prague@radissonsas.com či na telefonu 222 820 410

Program (lekce s večeří trvá 5–6 hodin):
16:00 Příjezd do hotelu a setkání v baru Be Bop, nápoj na uvítanou
16:30 Začátek lekce vaření, šéfkuchař vás zasvětí do tajů přípravy svých výtečných pokrmů
20:00 Podávání večeře v restauraci La Rotonde doprovázené ochutnávkou vín

Maximální počet účastníků na jednu lekci je dvanáct, aby se vám šéfkuchař mohl plně věnovat a vysvětlit všechny taje svého umění. Nejste-li ta pravá osoba do kuchyně, zkuste darovat certifikát na lekci vaření někomu, koho tím opravdu potěšíte.

Přidat komentář