Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Fenomén čokoláda

Fenomén čokoláda
sdílet:
Zbožňujete ten slastný pocit, když se čokoláda pomalu rozpouští v ústech a na jazyku? Naučte se pod vedením zkušených brněnských cukrářů připravovat vlastní domácí čokoládové bonbony, pralinky a sušenky a dopřejte si vlastnoručně vyrobené čokoládové speciality, kdykoli na ně dostanete chuť.

Dozvíte se vše, co potřebujete znát k přípravě čokoládových pamlsků – jak temperovat a kombinovat čokoládu i jak vyrábět čokoládové dekorace. Naučíte se lahůdkové náplně do pralinek a vyzkoušíte si práci s marcipánem.

Menu kurzu:


  • bonbony s různou náplní (ořechy, kandované ovoce, nugát...)
  • pralinky (belgické, pistáciové, kávové, pomerančové)
  • holandské marokánky
  • sušenky

Co: Kurz vaření   
Kdy: 23. října 2010 od 11 do 16 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2700 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč