pátek a sobota po celý únor | Na rybím trhu v CzecHouse
Grill & Rotisserie můžete ochutnat vše, co nabízí moře. Servírovat se
bude mořský ďas, mořský okoun, hřbet z tuňáka, mořský jazyk,
langusty, krevety, mušle, ústřice a mnoho dalšího. Šéfkuchař Peter bude
připravovat čerstvé ryby a mořské plody dle vašeho přání:
pošírované, na grilu nebo na tálu.
Co: Rybí trh
Kdy: Pátek a sobota po celý únor 2009
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Rezervace: na tel. 224 842 700 nebo na e-mailu [email protected]
Info: www.hiltonprague.cz
Menu:
- Mořský cejn (400–600 g) 390 Kč
- Mořský jazyk (400–500 g) 680 Kč
- Kamenáč (100 g) 220 Kč
- Mořský ďas (100 g) 190 Kč
- Filet z mořského okouna (100 g) 190 Kč
- Filet z tuňáka (100 g) 160 Kč
- Filet z mečouna (100 g) 160 Kč
- Filet z lososa z Atlantiku (100 g) 90 Kč
- Fine de Claire ústřice (kus) 42 Kč
- Tygří kreveta (kus) 210 Kč
- Garnát (kus) 220 Kč
- Mladá chobotnice (100 g) 70 Kč
- Humr (400–500 g) 910 Kč
Všechny ryby a mořské plody jsou podávány s čerstvou zeleninou a máslovými bramborami s koprem, hranolkami nebo dušenou basmati rýží a s omáčkami dle vašeho výběru.