20. - 22. října | Nejen v době ekonomické krize jsou aktuální otázky zdravé stravy. Letošní veletrh hotelnictví a gastronomie HORECA 2009 přináší prezentaci produktů z oblasti tzv. Slow food, pro které jsou charakterstická především tři slova: dobrý, čistý a fair. Lahodná chuť je základ úspěchu každé potraviny, pokud je potravina ještě navíc zdravá a spotřebitel za ni zaplatil výrobci spravedlivou cenu, můžeme mluvit o dokonalé symbióze. Pojďte se dozvědět, které potraviny tyto tři pozitivní vlastnosti mají, v rámci veletrhu můžete navštívit smaostatnou sekci věnovanou této tematice Slow food garden. V rámci programu proběhne také vyhlášení Výroční ceny Slow Food Prague pro letošní rok.
CO: XI. ročník Veletrhu hotelnictví a gastronomie HORECA
KDE: Veletržní palác, Praha
KDY: 20.–22. 10. 2009
Info: www stránky akce
Otevírací doba:
20.–21.10. od 10 do 18 hod.
21. 10. od 10 do 17 hod.