Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kokosové tiramisu podle šéfkuchaře SaSaZu

5 527 zhlédnutí
Average: 2.7 (11 hlasování)
Sladký hit šéfkuchaře pražské restaurace SasaZu

Komentáře

Obrazek uzivatele
Chci se zeptat kdy se tam dava ta smetana na videu to nebylo ukazane dekuji
Obrazek uzivatele
Dobrý den, paní Musilová,
lámali jsme si tu v redakci hlavu, protože je to starší video a u natáčení nikdo z nás bohužel nebyl, a napadly nás dvě možnosti. Rozhodně bychom ji přidali před odložením do lednice, ale nejdříve bychom smíchali žloutky, kokosovou hmotu a mascarpone a podle výsledné konzistence bychom ji buď přidali nevyšlehanou nebo vyšlehanou - podle toho, zda bude potřeba hmotu naředit či odlehčit :-).
Krásný den, redakce Apetitu

Přidat komentář