Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cibulačka

8 291 zhlédnutí
Average: 2.6 (16 hlasování)
Dobře uskladněná cibule je jedna z mála surovin, které jsou i nyní, na sklonku zimy, ve skvělé kondici. Uvaříme si z ní cibulačku, která se tradičně podává se zapečenými sýrovými tousty. Proto jsme nejprve vyrazili do sýrárny, kde nám poradili, jaký sýr je do cibulačky (recept) nejlepší. Zajímá vás který? Podívejte se na video. Až si vyberete ten správný sýr, stačí jen nakrájet spoustu cibule, pěkně dozlatova ji opéct na másle a vařit s tymiánem ve vývaru. Tousty s gratinovaným sýrem jsou už jen skvělou tečkou tohoto báječného francouzského jídla.

Komentáře

Obrazek uzivatele
Video bez zvuku .
Obrazek uzivatele
Bohužel chyba bude někde jinde, protože nás to zkoušelo několik a zvuk u videa funguje :-(.
Obrazek uzivatele
Tohle moc jako francouzská cibulačka nevypadá. Chybí víno, a zcela zásadně chybí jakékoliv zabarvení cibule, takže výsledný produkt bude bez chuti.

Přidat komentář