Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ze zákulisí: žloutkové věnečky Kateřiny Fornůskové

Average: 3 (8 hlasování)

Jak se dělají dokonalé žloutkové věnečky, nám předvedla šéfcukrářka Kateřina Fornůsková. Vysvětlí vám, co je to odpalované těsto, prozradí své triky, jak ho správně připravit, a předvede pravý žloutkový krém, který voní vanilkou.

Žloutkové věnečky s jahodami

Žloutkové věnečky prostě musíte umět. Zapomeňte ale na ty malé z cukrárny plněné krémem z pudinku. Naučte se pravé...

Přidat komentář

Související recepty

Makronky se Zuzkou

2.916665

Ze zákulisí: gnocchi podle Riccarda

2.857145

Ze zákulisí: Pohlreichovo kuře na tymiánu

3