Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jak na ananas?

2 437 zhlédnutí
Average: 2 (2 hlasování)

Ananas zbožňujeme - je šťavnatý, osvěžující a skvělý nejen nasladko, ale i naslano. Ovšem čištění čerstvého ananasu je často pro mnohé velkou výzvou. Nebojte, není to žádná věda! Naučíme vás ananas bleskurychle oloupat a zbavit tuhého středu. Pak už je jen na vás, zda vyzkoušíte jednoduchý dezert z videa, náš oblíbený recept na grilované kuře s ananasem a karibskou salsou ze zářijového čísla Apetitu nebo ho sníte jen tak ;-)! 

 

Grilovaný ananas se zmrzlinou a piniovými oříšky

Ingredience:

  • 1 ananas - oloupaný, zbavený tuhého středu a nakrájený na plátky
  • vanilková zmrzlina k podávání
  • piniové oříšky, lehce opražené, na posypání


Postup:

1 Rozpalte gril nebo grilovací pánev a plátky ananasu ogrilujte z obou stran dozlatova. Podávejte s kopečkem vanilkové zmrzliny, posypané opraženými oříšky. 
 

NĚCO NAVÍC

Jednoduchý dezert můžete posypat i bazalkovým či mátovým cukrem, který se k ananasu skvěle hodí.

Přidat komentář