Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Sladké Velikonoce

Užijte si velikonoční svátky ve společnosti rodiny, přátel a také dobrého jídla.

Jarní pečínky na sváteční stůl

Na svátky jako stvořené!

Velikonoční bufet pro koledníky

Překvapte letos koledníky něčím jiným než jen koupenými bonbony nebo obligátním panákem!

Večeře na Titaniku

Podívejte se s námi, jak mohla přibližně vypadat hostina v restauraci 1. třídy na ,nepotopitelné‘ lodi Titanic.
reklama

Přidat komentář