Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2017/8

Se srpnovým Apetitem si druhou polovinu prázdnin pořádně užijete! Najdete v něm nové originální nápady, jak naložit s letní úrodou, jak v kuchyni využít rozličné oleje, které dokáží pozvednout pokrm na novou úroveň, či co uvařit rodině k večeři ve všední den. Nechybí ani recepty na neodolatelné dezerty s ovocem a bylinkami nebo chladivé domácí nanuky, které osvěží a uchvátí nejen děti, ale i dospělé. Těšit se můžete také na ohlédnutí za naprosto nezapomenutelným 7. ročníkem Apetit pikniku.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Lilek

Sám o sobě je pohledný, v chuti je ale poměrně jemný a nenápadný. Krásně však přejímá aroma ostatních surovin. Naučte se s ním opravdová kouzla…

Nesnesitelná lehkost bylin

Tohle jsou ty nejlepší dezerty na prázdniny! Lehké jako vánek, krásně voňavé po bylinkách a plné sladkého ovoce. Nechte se zlákat...

Nanuky - 3. díl: K snídani i místo drinku

Udělat domácí nanuky je ten nejsnazší způsob, jak si v létě dopřát něco sladkého a osvěžujícího – stačí mít jen trochu místa v mrazáku. A potěšíte jimi děti a s alkoholovou verzí nanuků i dospělé!  

Sklizeň in the City

Ani ve velkoměstě nemusíte rezignovat na zahradničení – v mnoha vnitroblocích najdete zahrady, které patří těm, kdo se o ně starají. Na jednu takovou nás pozvala naše redaktorka Katka Kočičková, a tak jsme s ní sklízeli, vařili a pak si až do večera vychutnávali všechno, co záhony nabídly!
reklama

Komentáře

Obrazek uzivatele
Dobrý den, mám dotaz k receptu na kopečky z krupocové kaše na straně 11 v srpnovém Apetitu: opravdu se dává 50 g krupice, jak je uvedeno v receptu?
Obrazek uzivatele
Dobrý den, Simono, ano, množství krupice by mělo být správné, recept máme přímo od šéfkuchaře Prezidentské chaty. Mohu se zeptat, zda jste při přípravě dezertu měla nějaký problém? Děkuji.

Přidat komentář