Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši.

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Připraveno do 30 minut

V dnešní uspěchané době má málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto toužíme jíst domácí, vyvážené a pestré jídlo. Šéfredaktorka Lucie Kubrová vám ve své první kuchařce představí recepty, které splňují všechna tahle kritéria!

Všude dobře, doma nejlíp!

Povidla, mák, tvaroh a perník. Navždy je budeme milovat a vždycky se k nim vrátíme, stejně jako se vracíme domů.

Nedělní oběd podle Sandtnerové

Oslavte s námi letošní 101. výročí vzniku samostatného Československa dokonalým nedělním obědem připraveným podle prvního vydání klasické kuchařky Marie Sandtnerové.

Učíme se od mistra

Nadaný a kreativní šéfkuchař Jiří Hrachový nás pozval do své kuchyně, kde nás naučil připravit kachní srdíčka a nezapomenutelnou omáčku.

Přidat komentář