Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2019/12


Otevřete spolu s námi prosincový Apetit, zapomeňte na chvíli na shon všedního dne a nechte se okouzlit sváteční atmosférou! Do nového čísla jsme vměstnali maximum tipů, rad a receptů, díky kterým prožijete ty nejpohádkovější Vánoce. Nahlédněte do našeho adventního kalendáře, inspirujte se nápady, co koupit blízkým pod stromeček, upleťte si tu nejlepší vánočku podle cukráře Lukáše Skály nebo připravte dokonale sestavené štědrovečerní menu, jež uspokojí celou rodinu. Samozřejmě nechybějí ani recepty na křehké voňavé cukroví, které snoubí tradici se špetkou inovace. Určitě se vám budou hodit i tipy na lahodné rodinné večeře a pokrmy ze surovin, které jsou v prosinci v nejlepší kondici. Přejeme vám kouzelné Vánoce a dobrou chuť!

Apetit, napsáno s chutí.

Upoutávky z Apetitu

Netradičně tradiční cukroví

Bez vůně másla, vanilky či perníku a křupání ořechů by Vánoce nebyly kompletní. Tak na nic nečekejte, udělejte místo v lednici a rozpalte troubu – jdeme (ne)péct cukroví! 

Šťastné a lidové

Lidové vánoční pokrmy byly prosté: Štědrý den patřil k postnímu období, tak na stůl přišla hlavně jídla z mouky, luštěnin, hub, medu a ovoce. Inspirovali jsme se jimi, ale samotné pokrmy jsme pojali po svém a nebáli se ani trochy masa.

Radujme se, veselme se!

Když ve sváteční den zasedne ke stolu celá rodina, chceme, aby chutnalo všem – od dětí až po babičky. Naše menu ctí tradici, ale zároveň je lehčí a jemnější než klasický kapr v trojobalu.

Tropické duo

Nic nerozzáří sváteční tabuli tak, jako když na ní přistane zmrzlinová bomba. Je to efektní a snadný dezert, který hosty na jedno olíznutí lžičky přenese do míst, kde šumí palmy a zralé ovoce padá rovnou ze stromů…

Přidat komentář