Loading Video...

Máte chuť zažít víc?

Poznejte blogery, stavte se ve Foodtrucku a vyhrajte parní troubu!

Pečená husí stehna na tymiánu a teplý salát z černé čočky

Zkuste netradiční přílohu k husímu masu. Místo knedlíků připravte teplý salát z černé čočky Beluga.

Čokoládový dort s domácí šlehačkou a jahodami

Čokoládový dort bez mouky, doplněný nadýchanou šlehačkou a čerstvými jahodami je dezertem snů! Navíc si ho můžete dopřát i při bezlepkové dietě.

Domácí pizza se šunkou a mozzarellou

Připravte si domácí pizzu jako z pravé italské restaurace.

Polévka z červené řepy servírovaná s uzeným pstruhem, smetanou a koprem

Polévka netradiční barvy i vzhledu překvapí dokonalou souhrou červené řepy se pstruhem. Zahřeje v chladných dnech, v letních pomůže odlehčit jídelníček.

Zasoutěžte si o fantastický kurz vaření v multifunkční parní troubě!

Využití páry k vaření, pečení a grilování je novým aktuálním gastronomickým trendem, který jde ruku v ruce se zdravým životním stylem!

Glazovaná žebírka s cizrnovým salátem

Žebra předpřipravená v páře se budou na talíři jen rozpadat.

Paštika z kuřecích jater s hruškovým čatní

Paštika je jedním z nejtradičnějších a nejoblíbenějších předkrmů. Pokud k ní přidáte domácí hruškové čatní, zažijete opravdu gurmánskou hostinu.

Electrolux Foodtruck přijede na StreetFood Vol. 1!

Foodtruck Electrolux není obyčejné auto, skrývá se v něm totiž dokonale vybavená kuchyň se špičkovými multifunkčními parními troubami a dalšími spotřebiči Electrolux.

Kuřecí špíz s domácími hranolky a domácí majonézou

Špízy nemusíte připravovat jenom v létě na grilu... Z trouby stejně skvělé! Když je navíc doplníte domácími hranolkami a majonézou, bude z toho hit, který budete připravovat zas a znova.

Pečený pstruh na bylinkách s bramborami na slanině a zeleninou v páře

Ryba je skvělou volbou, pokud chcete odlehčit oběd nebo večeři.

Buchty s tvarohem

Nad poctivé kynuté české buchty s tvarohem není. Nadýchané těsto, opojná vůně másla a šťavnatá tvarohová náplň... Hotová slast!

Hovězí biftek s fazolkami na slanině

Dokonale připravený hovězí biftek zkrátka nic nepřekoná... Není to taková věda, jak se může zdát!

Jehněčí kotlety s bramborovými noky a špenátem

Tato jarní pečínka bude dokonalou ozdobou svátečního či nedělního stolu.

Salát z červené řepy s čekankou a kozím sýrem

Kombinace šťavnaté červené řepy, jemně hořké čekanky, křupavých ořechů a výrazného kozího sýra je nezapomenutelná.

Zeleninová krémová polévka s čočkou

Tuhle krémovou slast vonící po tymiánu si zamilujete nejen kvůli její krásné barvě, ale především kvůli dokonalé chuti.