Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ryby a plody moře

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí  na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!

160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:

  • Polévky
  • Filety & celé ryby
  • Bez kostí
  • Plody moře
  • Grilování
  • Z konzervy
  • Delikatesy
  • Servis

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Prolistujte si kuchařku

5 snadných červnových večeří 5 snadných červnových večeří 5 snadných červnových večeří 5 snadných červnových večeří 5 snadných červnových večeří
Jedlé květiny: pampelišky Jedlé květiny: pampelišky Jedlé květiny: pampelišky
Kávové osvěžení Kávové osvěžení Kávové osvěžení Kávové osvěžení Kávové osvěžení Kávové osvěžení

Přidat komentář