OBCHOD

Maso

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začátečníci.

Vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu:

  • Hovězí & telecí maso
  • Vepřové maso
  • Jehněčí & kůzlečí maso
  • Králík
  • Zvěřina
  • Mleté maso
  • Domácí zabijačka & uzené maso
  • Grilování
  • Omáčky & knedlíky
  • Na nákupu & v kuchyni

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Na Slovensku:

Kamenné obchody

Kuchařky z Edice Apetit můžete také zakoupit v síti knihkupectví Kanzeslberger a Neoluxor a Knihcentrum. Prohlédněte si seznam prodejních míst:

Prolistujte si kuchařku

Přidat komentář