OBCHOD

Zavařování

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence – to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.

16. díl kuchařek Edice Apetit

V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. 

Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici), a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.

Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního – třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

  • Ovoce
  • Zelenina
  • Maso & ryby
  • Ochucovadla & koření
  • Sirupy & likéry
  • Z mrazáku
  • Zásoby v kuchyni

Chcete ji mít?

Nejlevněji nakoupíte na obchod.apetitonline.cz

Na Slovensku:

Kamenné obchody

Kuchařky z Edice Apetit můžete také zakoupit v síti knihkupectví Kanzeslberger a Neoluxor a Knihcentrum. Prohlédněte si seznam prodejních míst:

Prolistujte si kuchařku

Seznamte se: domácí pekárna Seznamte se: domácí pekárna Seznamte se: domácí pekárna Seznamte se: domácí pekárna Seznamte se: domácí pekárna
Krémová polévka s kapustou Květáková polévka s kuřetem Pórková polévka s čočkou a pastinákem Sytá cibulačka Zelná polévka s houbami a kroupami
Horký čokoládový dortík Kořeněný crème brûlée Banánovo-karamelový dort Limetový cheesecake Karamelové řezy s jablky a ostružinami Šampaňský krém s rozinkami Zmrzlina bez potíží a pucků
reklama

Přidat komentář