VAŘENÍ V PÁŘE

Loading Video...

Babiččina vánočka

Dokážete si představit Vánoce bez vánočky? My rozhodně ne, a proto pro vás máme recept na vánočku v multifunkční parní troubě. Obáváme se, že vám doma moc dlouho nevydrží ;).

Vepřová líčka dušená v cideru s bramborovo-mrkvovým pyré

Hovězí líčka jsou klasika, zkoušeli jste ale někdy líčka vepřová? Tonda Bradáč je dusí v jablečném cideru a doplňuje bramborovo-mrkvovým pyré. Oslňte své přátelé a připravte jim tuto dokonalou pochoutku.

Uzený losos na zeleném čaji s restovanou zeleninou

Přineste do své kuchyně trochu exotiky a vyzkoušejte recept na lososa na zeleném čaji s restovanou zeleninou!

Pečená jablka

Podzim na talíři! Pečená jablka vonící po vanilce, s křupavými mandlemi a svěžími brusinkami jsou dokonalým podzimním dezertem.

Fíkový dort

Připravte si lahodně nadýchaný ricottový dort s čerstvými fíky a máslovým korpusem podle šéfkuchaře Antonína Bradáče.

Naučte se péct v páře!

Multifunkční parní trouby získávají na popularitě a není divu - fungují totiž stejně jako profesionální konvektomaty, ve kterých se vaří a peče v profesionálních kuchyních. Navíc pečení v páře má spoustu výhod, šetří čas, energii a samozřejmě i samotné suroviny, které si zachovávají více živin a vitamínů. A vlastně celé vaření a pečení v páře je neuvěřitelně pohodlné. Pokud ovšem víte, jak na to.

Soukromá party s Foodtruckem pro výherkyni z Apetit Pikniku

Už jste někde potkali Foodtruck Electrolux? Tohle speciální auto, v němž se skrývá dokonale vybavená kuchyň s multifunkčními parními troubami a dalšími spotřebiči Electrolux, jezdí křížem krážem po celé České i Slovenské republice a v červnu zavítalo i na Apetit Piknik, kde si o něj návštěvníci mohli zasoutěžit.

Multifunkční parní trouby s Antonínem Bradáčem

Jaké pokrmy můžete připravovat v páře? Jak správně obsluhovat multifunkční parní troubu? Nechte si poradit od profesionálního kuchaře a technologa Electrolux, Antonína Bradáče.

Známe výherce obou piknikových soutěží!

Na koho se usmálo štěstí a bude si moci užít jeden den s Foodtruckem?

Vařte, pečte a grilujte v páře!

Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě připravíte téměř vše, na co máte chuť – od šťavnatého lososa či vepřového kolena, přes křupavý domácí chléb, až po ovocné knedlíky.

Exkluzivní kurzy vaření, pečení a grilování v multifunkčních parních troubách

Uvažujete o multifunkční parní troubě, nebo už doma jednu máte? Naučíme vás ji ovládat tak, abyste ji využili na maximum a vykouzlili ta nejchutnější jídla.

Mořský vlk pečený v solné krustě se zeleninou ratatouille

Přeneste se do přímořského letoviska v jižní Francii a připravte si tematickou pochoutku - lahodnou rybu pečenou v solné krustě a po bylinkách vonící zeleninu.

Knedlík na několik způsobů díky multifunkční parní troubě

Knedlík uděláte i v multifunkční parní troubě. Nevěříte?

Grilování vs. funkce SousVide s párou

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak je možné, že kachní prsa v restauraci jsou vždycky tak růžová a měkká? Kouzlo spočívá v metodě SousVide. S multifunkční parní troubou CombiSteam si je tak můžete připravit i u vás doma! Podívejte se na výsledky velkého souboje!

Kuřecí špíz Shish Taouk s hummusem a salátem Tabouleh

Pikantní kuře, cizrnová pochoutka a bulgurový salát vás rázem přenesou do jiných zeměpisných šířek!

Cheesecake

Naberte na lžičku sousto krémové náplně a máslového korpusu a přeneste se do dokonalého sladkého snu...

Čokoládový dort s domácí šlehačkou a jahodami

Čokoládový dort bez mouky, doplněný nadýchanou šlehačkou a čerstvými jahodami je dezertem snů! Navíc si ho můžete dopřát i při bezlepkové dietě.

Focaccia s roastbeefem a čerstvou zeleninou

Pro čerstvé pečivo máme slabost... Pokud je ale navíc s voňavým roastbeefem a čerstvou křupavou zeleninou, rázem se ocitneme v nebi!

Losos pečený s čili papričkami a sušenými rajčaty, bramborová kaše

Pikantní šťavnatý losos, který se jenom rozpadá, a hedvábná bramborová kaše jsou kombinací, která se nikdy neomrzí!