OBCHOD

Cheesecake

Naberte na lžičku sousto krémové náplně a máslového korpusu a přeneste se do dokonalého sladkého snu...
7. 6. 2016 | Autor: Komerční prezentace

Ingredience:

  • 200 g klasických BeBe sušenek
  • 100 g másla
  • 500 g sýra Philadelphia (nebo Lučina)
  • 200 g zakysané smetany
  • 5 vajec
  • 160 g cukru krupice
  • 1 vanilkový cukr
  • kůra z jednoho citronu (jen žluta část)

 

Příprava jídla:

1 Sušenky rozdrobíme do mísy a promícháme s rozpuštěným máslem. Vzniklou směsí vyložíme dno a strany formy do výšky cca 4cm a pořádně „udusáme“, aby se budoucí korpus nerozpadal.

2 V míse vyšleháme vejce s vanilkovým a krupicovým cukrem. Poté přidáme zakysanou smetanu, sýr Philadelphia a najemno nastrouhanou citronovou kůru. Mícháme jen chvíli, aby nám sýr nezřídl.

3 Tuto směs vylijeme na připravený korpus a vložíme do předehřáte trouby na režim Horká pára Interval/Nízká vlhkost Low 150 °C na 75 minut.

 

Související

Grilování vs. funkce SousVide s párou

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak je možné, že kachní prsa v restauraci jsou vždycky tak růžová a měkká? Kouzlo...

Vařte, pečte a grilujte v páře!

Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě připravíte téměř...

Fíkový dort

Připravte si lahodně nadýchaný ricottový dort s čerstvými fíky a máslovým korpusem podle šéfkuchaře Antonína Bradáče.

Pečená jablka

Podzim na talíři! Pečená jablka vonící po vanilce, s křupavými mandlemi a svěžími brusinkami jsou dokonalým podzimním...

Uzený losos na zeleném čaji s restovanou zeleninou

Přineste do své kuchyně trochu exotiky a vyzkoušejte recept na lososa na zeleném čaji s restovanou zeleninou!

Vepřová líčka dušená v cideru s bramborovo-mrkvovým pyré

Hovězí líčka jsou klasika, zkoušeli jste ale někdy líčka vepřová? Tonda Bradáč je dusí v jablečném cideru a doplňuje...

Babiččina vánočka

Dokážete si představit Vánoce bez vánočky? My rozhodně ne, a proto pro vás máme recept na vánočku v multifunkční parní...
reklama

Přidat komentář