OBCHOD

Vařte, pečte a grilujte v páře!

Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě připravíte téměř vše, na co máte chuť – od šťavnatého lososa či vepřového kolena, přes křupavý domácí chléb, až po ovocné knedlíky.
11. 7. 2016 | Autor: Komerční prezentace

Inspirujte se vybranými poklady z rodinných kuchařek, které pro vás připravili nejlepší kuchaři a stáhněte si kuchařku plnou dalších receptů, zajímavých tipů a rad od profesionálů na www.pecemevpare.cz/recepty.

 

Co v kuchařce mimo jiné najdete?

 

Proč zvolit troubu s párou?

Protože pomocí trouby s párou dobré jídlo chutná ještě lépe. Získáte vše, co nabízí běžná trouba, a k tomu navíc i výhody páry. Ať už pečete maso nebo chléb, stačí přidat trochu páry a vaše pokrmy budou křupavé zvnějšku a plné chuti uvnitř. Zde jsou důvody, proč je trouba s párou nejlepší:

  • Vaření v páře je zdravé, snadné, pohodlné, bezpečné a moderní
  • Jedná se o nejšetrnější tepelnou úpravu potravin
  • Potraviny si uchovávají vitamíny, stopové prvky a citlivé živiny i přirozenou chuť
  • Vytvoříte chutě, ze kterých se sbíhají sliny a konkurují profesionálním pokrmům
  • Pečte, vařte a grilujte v jednom spotřebiči

 

Prohlédněte si kompletní portfolio multifunkčních parních trub značky Electrolux.

Související

Losos pečený s čili papričkami a sušenými rajčaty, bramborová kaše

Pikantní šťavnatý losos, který se jenom rozpadá, a hedvábná bramborová kaše jsou kombinací, která se nikdy neomrzí!

Focaccia s roastbeefem a čerstvou zeleninou

Pro čerstvé pečivo máme slabost... Pokud je ale navíc s voňavým roastbeefem a čerstvou křupavou zeleninou, rázem se...

Čokoládový dort s domácí šlehačkou a jahodami

Čokoládový dort bez mouky, doplněný nadýchanou šlehačkou a čerstvými jahodami je dezertem snů! Navíc si ho můžete...

Cheesecake

Naberte na lžičku sousto krémové náplně a máslového korpusu a přeneste se do dokonalého sladkého snu...

Kuřecí špíz Shish Taouk s hummusem a salátem Tabouleh

Pikantní kuře, cizrnová pochoutka a bulgurový salát vás rázem přenesou do jiných zeměpisných šířek!

Grilování vs. funkce SousVide s párou

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak je možné, že kachní prsa v restauraci jsou vždycky tak růžová a měkká? Kouzlo...

Knedlík na několik způsobů díky multifunkční parní troubě

Knedlík uděláte i v multifunkční parní troubě. Nevěříte?

Mořský vlk pečený v solné krustě se zeleninou ratatouille

Přeneste se do přímořského letoviska v jižní Francii a připravte si tematickou pochoutku - lahodnou rybu pečenou v...

Exkluzivní kurzy vaření, pečení a grilování v multifunkčních parních troubách

Uvažujete o multifunkční parní troubě, nebo už doma jednu máte? Naučíme vás ji ovládat tak, abyste ji využili na...

Naučte se péct v páře!

Multifunkční parní trouby získávají na popularitě a není divu - fungují totiž stejně jako profesionální konvektomaty,...
reklama

Přidat komentář