OBCHOD
KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Zasoutěžte si o fantastický kurz vaření v multifunkční parní troubě!

Využití páry k vaření, pečení a grilování je novým aktuálním gastronomickým trendem, který jde ruku v ruce se zdravým životním stylem!
11. 4. 2017

Domácí vaření a pečení, které chutná jako menu z michelinské restaurace? To už dávno není sen! Pokrmy jako od profesionála si můžete vychutnat díky multifunkčním parním troubám. Díky chytrým přednastaveným programům se jejich užívání nemusí bránit ani ti, kteří s vařením teprve začínají. Příprava je totiž velmi snadná, pohodlná a intuitivní. 

Nepostradatelný pomocník v kuchyni

Chytrý pomocník v kuchyni zajistí, aby bylo maso vždy šťavnaté, zelenina pestrobarevná a plná živin, buchty vláčné a také, aby se přílohy nikdy nerozvařily. Protože se v páře nemísí chutě ani vůně, můžete společně na jednom plechu připravovat maso i přílohu.

Multifunkční parní trouba splňuje všechny zásady zdravého životního stylu! Potraviny si díky ní zachovají svou chuť i barvu, ale také většinu vitamínů, minerálů a nutričních hodnot. 

Konec dřezu přeplněného špinavým nádobím! S multifunkční parní troubou zvládnete celý oběd uvařit naráz a ještě si v klidu doma udělat vše, co je potřeba. I na údržbu jsou parní trouby velmi nenáročné. Pára totiž dokáže vylepšit nejen chuť a strukturu vašeho pokrmu, ale usnadňuje práci s čištěním trouby. Nyní máte také skvělou možnost si tento gastronomický trend vyzkoušet.

Pokud chcete domácí vaření povýšit na profesionální úroveň, neváhejte odpovědět na soutěžní otázku! Ve hře je totiž exkluzivní kurz vaření pro dvě osoby pod taktovkou zkušeného šéfkuchaře. Ten se koná 16. 5. v Praze a 19. 6. v Brně. Vítěz soutěže si může vybrat, v jakém městě společně se svým blízkým kurz absolvuje. 

SOUTĚŽ - Vyhrajte kurz vaření v multifunkční parní troubě se zkušeným šéfkuchařem!

Chtěli byste si vyzkoušet vaření v páře? Máte možnost! Odpovězte na následující soutěžní otázku a vyhrajte exkluzivní kurz vaření v multifunkční parní troubě.

Soutěž již byla ukončena, výherkyní se stala Vladimíra Novotná. Gratulujeme! 

 

Inspirujte se recepty připravenými v páře:

Paštika z kuřecích jater s hruškovým čatní

Paštika je jedním z nejtradičnějších a nejoblíbenějších předkrmů. Pokud k ní přidáte domácí hruškové čatní, zažijete...
 

Kuřecí špíz s domácími hranolky a domácí majonézou

Špízy nemusíte připravovat jenom v létě na grilu... Z trouby stejně skvělé! Když je navíc doplníte domácími hranolkami...
 

Pečený pstruh na bylinkách s bramborami na slanině a zeleninou v páře

Ryba je skvělou volbou, pokud chcete odlehčit oběd nebo večeři.
 

Zeleninová krémová polévka s čočkou

Tuhle krémovou slast vonící po tymiánu si zamilujete nejen kvůli její krásné barvě, ale především kvůli dokonalé chuti.
 

Salát z červené řepy s čekankou a kozím sýrem

Kombinace šťavnaté červené řepy, jemně hořké čekanky, křupavých ořechů a výrazného kozího sýra je nezapomenutelná.
 

Jehněčí kotlety s bramborovými noky a špenátem

Tato jarní pečínka bude dokonalou ozdobou svátečního či nedělního stolu.
 

Hovězí biftek s fazolkami na slanině

Dokonale připravený hovězí biftek zkrátka nic nepřekoná... Není to taková věda, jak se může zdát!
 

Buchty s tvarohem

Nad poctivé kynuté české buchty s tvarohem není. Nadýchané těsto, opojná vůně másla a šťavnatá tvarohová náplň.....

Související

Máte chuť zažít víc?

Poznejte blogery, stavte se ve Foodtrucku a vyhrajte parní troubu!

Přidat komentář