Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tipy na víkend 7.–8. 12. 2019

Druhý adventní víkend se můžete vydat za tradičními vánočními dobrotami, zvyky a zážitky do skanzenů i na hrady a zámky. Pokud dáváte přednost modernímu pojetí Vánoc, dopřejte si americký brunch.

3 tipy, které vám urychlí a usnadní pečení vánočního cukroví

Již od dob našich babiček se traduje, že se pečení rovná těžké a zdlouhavé práci. Ve spoustě případů ale je sice třeba vše připravovat poctivě a důsledně, ale neznamená to, že si tu a tam nemůžete trochu pomoci a ušetřit tak drahocenný čas.

Proč jíst více ryb?

Je to s podivem, ale spotřeba ryb v zemi, která je proslulá svými rybníky a kde má chov sladkovodních ryb staletou tradici, nedosahuje za rok ani 5 kilogramů na osobu. Což je škoda, protože ryby jsou nejen zdravé, ale také chutné. Důvodů, proč si na nich pochutnat, je mnohem víc.

Tipy na víkend 30. 11.–1. 12.

V neděli 1. prosince začíná advent, a tak bude většina víkendových akcí ve znamení Vánoc.

Známe TOP 10 restaurací Maurerova výběru GRAND RESTAURANT 2020!

Slavnostní vyhlášení výsledků XXIV. ročníku celostátní ankety Maurerův výběr Grand Restaurant proběhlo 28. 11. 2019 v prostorách Mercedes Forum Praha. Které restaurace se letos probojovaly do první desítky?

Užijte si s Apetitem Vánoce na Výstavišti

Přijďte si od 29. 11 do 1. 12. pro Apetit na vánoční trhy na pražském Výstavišti.

Tipy na víkend 23.–24. 11.

Koncem listopadu jako by se gastronomické akce pomalu ukládaly k zimnímu spánku. Počasí už moc nepřeje venkovním festivalům, a tak se milovníci dobrého jídla a pití přesouvají pod střechu. Stále je ještě čas posvícení a neděle předcházející svátku svaté Kateřiny patřila v mnoha obcích kachním a husím hodům a koštu mladého vína. Na Moravě se tradice drží dodnes, takže tam i tento víkend ochutnáte víno i pečínku.

Black Friday je tu a s ním i sleva 40 % na všechny kuchařky!

Připravte se na Vánoce nebo si zkrátka jen tak udělejte radost.

Štěpánská kachna

Na rozdíl od ostatních národů Češi za svoji tradiční kuchyni moc nebojují a spíše ji pomlouvají. „Tradiční česká kuchyně je tučná, nezdravá a nudná,“ jsou ta nejčastější tvrzení. To však tvrdí jen ti, kteří ji vůbec neznají!

Právě vychází Český speciál časopisu Apetit!

Nový speciál plný českých chutí vychází už 14. 11.!

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Novinky