Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

50 nejlepších receptů s mletým masem

50 nejlepších receptů s mletým masem
ZDROJ: Apetit

Mleté maso je ideálním startem pro kulinářské začátečníky. Jeho příprava je rychlá, ať má podobu koulí, hroudy nebo je rozptýlené třeba v omáčce. Možností, jak ho připravit, existuje nespočet a všechny budou lahodné.

Mleté maso se vedle české objevuje v mnoha světových kuchyních – mexické, blízkovýchodní, arabské i čínské nebo thajské. Vyberte si svůhj recept a pusťte se do vaření, dušení, grilování nebo pečení. 

  • Na mletém mase je skvělé, že do něj upotřebíte i části, které byste jinak třeba nerozkousali nebo odkrojili. Dodají výslednému pokrmu chuť a šťavnatost.
  • Namleté maso se kazí rychleji než maso v celku. Proto ho zpracujte ideálně ještě ten den, kdy ho koupíte.

Pro inspiraci jsme vybrali padesát receptů, které jsou skvělé pro jakoukoliv příležitost. Většina z nich je supersnadná, tak hurá do nich! Chutnat vám budou všechny.

Skryt pre seznam
Autor: jana.koprivova

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč