Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Luxusní české menu s dotekem Francie

Luxusní české menu s dotekem Francie

V období první republiky se u nás v těch nejlepších restauracích připravovala česká kuchyně, která snesla srovnání s vyhlášenou kuchyní francouzskou. Díky receptům Karla Hynka, šéfkuchaře restaurace Sarah Bernhardt v pražském hotelu Paříž, nyní můžete doma okusit luxusní českou kuchyni inspirovanou uměním francouzských mistrů.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč