Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Portobello plněné zeleninou a sýrem

Když hledáte tu správnou alternativu k masové večeři a nic vás nenapadá, odpověď najdete u grilu Tefal OptiGrill+ XL. Připravíte v něm totiž snadno třeba i plněné portobello, které si bude chtít přidat i táta.

Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 4 porce
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M

Ingredience

    • 4 žampiony portobello
    • 200 g cukety
    • 50 g cibule
    • 1 ks červené papriky
    • 3 stroužky česneku
    • 100 g mozzarely
    • 8 lístků bazalky
    • dvě lžíce olivového oleje
    • sůl
    • pepř

Příprava jídla

1 Žampiony pokapeme olejem a vložíme do Tefal OptiGrill+ XL rozpáleného na program Zelenina. Necháme dvě minuty grilovat a vyjmeme.

2 Cuketu a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nasekáme najemno. Bazalku nasekáme na nudličky. Na oleji v pánvi orestujeme dosklovata česnek a cibuli, přidáme papriku a cuketu. Orestujeme dozlatava. Osolíme a opepříme. Necháme zchladnout a přidáme natrhanou mozzarellu a sekanou bazalku. Promícháme.

3 Připravenou směsí naplníme portobella a vložíme do Tefal OptiGrill+ XL rozpáleného na program Steak. Grilujeme do fáze Medium.

TEFAL OPTIGRILL+ XL S elektrickým kontaktním grilem můžete grilovat po celý rok! Senzory měří tloušťku masa, takže steak nebo grilovaná ryba budou vždy přesně podle vašich představ. Displej mění barvu, zobrazuje fáze přípravy a upozorňuje zvukovým signálem na přesný stav grilování. Grilovací plošky jsou vybavené nepřilnavým povrchem, takže čištění půjde samo!

tefal.cz/vecerimespolecne

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Segedínský guláš podle Ondřeje Slaniny

Kuře na paprice podle Ondřeje Slaniny

Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny

Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny

Dršťková polévka podle Ondřeje Slaniny

Kuřecí supreme s bylinkovým máslem a grilovaným chřestem

Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny

Večeříme společně

Krůtí chilli s kukuřicí

Mrkvový krém se zázvorem a kurkumou

Rizoto s italskou klobásou a rajčátky

Burgery z hovězího mletého masa

Brokolicová krémová polévka

Houbová omáčka podle šéfkuchaře Ondřeje Slaniny

Houbová polévka se zakysanou smetanou

Jablečné smoothie se zeleninou

Svařák s jablkem a hruškou s rozinkami v rumu podle Ondry Slaniny

Lilky s neapolskou omáčkou

Thajská kuřecí polévka

Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny

Přidat komentář