Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zlaté klasy, sladká zrna: kukuřice

Zlaté klasy, sladká zrna: kukuřice

Okusování uvařených či grilovaných klasů má svůj půvab, my vám ale nabízíme něco lepšího – recepty, které krásnou barvu a chuť kukuřice ještě vyzdvihnou.

DRUHY KUKUŘICE

  • Cukrová kukuřice se pěstuje jako lahůdková zelenina a je sladší variantou kukuřice seté.
  • Kukuřici setou najdete na polích, pěstuje se na zrno a na krmení dobytka a obsahuje více škrobu.

TIPY & TRIKY

  • Čerstvé kukuřice můžete předem chvíli povařit; doba grilování se tak zkrátí asi o polovinu.
  • Jak seříznout zrna z klasu? Postavte klas na špičku a nožem seřezávejte zrna odshora dolů.
  • Pokud nemáte čerstvou kukuřici, nahraďte ji mraženou. Můžete použít i předvařenou vakuovanou kukuřici, ta ale nemá tak pěkně žlutou barvu.
Autor: jana.koprivova

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč