OBCHOD

Street Food Festival, Street Food Jam a Street Food Pop Up

Ulice, jak ji neznáte! Street Food Festival ​zahájil svou spanilou jízdu už v roce 2014 a letos v ní hodlá pokračovat ve velkém stylu!

Sushi Festival ve Spices

Proslulá restaurace Spices pražského hotelu Mandarin Oriental pro vás přichystala výjimečný zážitek - Sushi Festival!

Velikonoční kurz vaření a pečení Radky Vrzalové

Jak napéct na Velikonoce bez lepku, mléka či vajec? Všechny vaše dotazy zodpoví kurz Velkonočního vaření a pečení. Pro velký úspěch byl vyhlášen ještě jeden termín!

Pojďte s námi Apetit piknik! Pošlete nám svou přihlášku ještě dnes.

I v tomto roce pro vás připravujeme kulinářský trh a těšíme se na známé tváře i neobjevené talenty!

Apetit veggie! 1/2017

Nové číslo časopisu Apetit veggie! vychází už 23. února!

Družstvo wine pop-up #6: Natural Born Butchers

Šestá edice vinného pop-up Družstvo se koná v úterý 21. února v 19:00 v holešovických Jatkách78.

Polívková smršť opět na Andělu!

Již popáté bude patřit ve dnech 20. - 24. února mezi 10:00 – 19:00 pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci!

LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM

Dobré jídlo a spokojenost ve vztahu jsou neodlučně spjaté, to ví každý čtenář Apetitu a bonviván. Nezapomeňte na to ani v den svatého Valentýna a připravte pro svou drahou polovičku slastný zážitek.

7 vychytávek vestavných trub, díky nimž nevystojíte u plotny důlek

Vestavné trouby kralují moderním kuchyním. Krásně dokreslují interiér, ale hlavně šetří spoustu práce. Co všechno moderní spotřebiče umí?

Mňam Bus Jiné světy s Apetitem

Projeďte se s námi Mňam busem! Na cestu se vydává už v sobotu 28. 1. 2017!

Světové soutěže v Lyonu se zúčastní i český kuchařský tým!

Tým špičkových českých kuchařů se prestižní soutěže zúčastní už počtvrté.

Chlebíčky & jednohubky

TAJEMSTVÍ OBLOŽENÉHO CHLEBÍČKU

Plátek dobrého pečiva a na něm dvě nebo tři dokonale chuťově propojené vrstvy.

Čokoládové pralinky s portským želé

S příchodem chladných dní je tu zase prostor pro čokoládu a třeba i pralinky. Zkuste se inspirovat následujícím receptem, který pro portské víno značky Sandeman vytvořila blogerka Markéta Pavleje.

Zimní menu Buddha-baru

Nové menu je inspirováno odvětvím Nikkei. Ochutnejte spojení peruánských a japonských chutí.

Nemléko uvede na trh první český makový nápoj!

Za mladou českou značkou Nemléko, která nabízí na českém trhu již více než půl roku rostlinné nápoje, stojí Amálie Koppová a David Balcar. Oba věří, že rostlinná mléka mohou plnohodnotně nahradit mléka kravská a nabídnout tak alternativu lidem, kteří živočišné mléko konzumovat nemohou. Nyní se chystají uvést na český trh vůbec první makový nápoj. Pomoci jim v tom má i crowdfundingová kampaň na Hithitu.

Dobří lidé pomáhají rozveselit nemocné děti

Na co mají klauni červený nos? Na dobré lidi! Tedy aspoň ti Zdravotní klauni. Už 15 let mohou díky dárcům bavit děti v nemocnicích. A stále hledají další dobré lidi, kteří by jejich činnost podpořili.

REZIDENCE GOLF HOSTIVAŘ

Je krásné žít tam, kde se cítíte v bezpečí.

SaSaZu - víc než jen dokonalý gastronomický zážitek

Právě v restauraci SaSaZu poznáte asijskou kuchyni takovou jaká skutečně je - rafinovaná, barevná a chutná.

Nenechte si ujít Lanýžový festival!

Lanýž je na pohled obyčejná nenápadná hrudka, podobná spíše malé bramboře a přitom patří mezi klenot gastronomie.

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Známe nejlepší restaurace roku!

Stránky