Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Velká adventní výzva 2017 je tu!

Advent bez tradiční výzvy už si ani neumíme představit... S ní si totiž všechny přípravy opravdu užijete! Pojďme si společně vychutnat předvánoční čas.

Mistrovství v přípravě bramborového salátu vyhrál tradiční recept

Nejlepší bramborový salát v České republice sestává z tradičního receptu.

Restaurací roku se stala olomoucká Entrée!

Známe TOP 10 restaurací České Republiky! Které podniky letos uspěly v tradiční anketě Maurerův výběr Grand Restaurant?

Vánoce jsou za rohem, víte, kdy začít s přípravami?

Základem štědrovečerní večeře není jen kapr a polévka, ale také slavnostně prostřený stůl. Ten dokáže vyzdvihnout výjimečnost okamžiku a navodit správnou sváteční atmosféru. Nechte se inspirovat pár jednoduchými tipy a vykouzlete si tradiční vánoční stolování, jaké připravovaly naše babičky.

Obrovské slevy na kuchařky všech edic Apetit! Nakupujte v Black Friday!

Nakupte vánoční dárky s neuvěřitelnou slevou 40%.

Jak vypadal první kurz vaření Apetitu?

V Gastrostudiu Českého zemědělského muzea proběhl v pondělí 20. listopadu historicky první kurz vaření pro čtenáře Apetitu pod vedením Jana Horkého, čerstvého držitele titulu Kuchař roku.

Češi darovali rekordních 127 tun potravin lidem v nouzi

Lidé pomáhali lidem. Nakoupili jídlo i drogerii potřebným.

Tipy na prodloužený víkend: Velká adventní výzva, pivní akademie a husí hody!

Máme pro vás několik tipů, jak strávit prodloužený víkend!

Svatomartinské víno: proč ho můžeme otevřít až 11. listopadu? A kde sehnat husu?

První vína nového ročníku, která se vyrábí jen z vybraných odrůd révy, mohou nést označení „svatomartinská“. Než si je ale dáme ke sváteční svatomartinské huse, musí tato mladá vína posvětit vinařští experti. V letošním roce je nabídne více než stovka vinařů.

Apetit veggie! 4/2017

Nové vydání Apetitu veggie!, které vychází už 9. listopadu oslavuje vegetariánské a veganské Vánoce!

Hříšná cukrárna aneb Naučte se péct bez lepku

Vánoce mez mouky? Jde to! U některých dobrot navíc ani nepoznáte, že lepek neobsahují. A zaručeně si je zamilujete!

Tipy na víkend: Bezobalový farmářský trh, festival vína v Českém Krumlově a zvěřinové hody v Rudolci

Pochutnejte si na farmářském trhu, degustujte víno v Českém Krumlově anebo zavítejte na zvěřinové hody do zájezdního hostince v Českém Rudolci.

Lahodná krémová polévka z pečeného celeru

Krémové polévky jsou velmi oblíbené, při jejich přípravě se meze nekladou. Připravovat je lze podle sezony – na jaře špenátovou nebo chřestovou, v létě cuketovou, na podzim jede klasika dýňová. Ale zkoušeli jste už krémovou polévku z celeru se sladkou paprikou? My jsme z ní doslova nadšení! Uvidíte, že dostane i vás a vaše strávníky ohromíte.

Nesporné výhody mražených ryb

Mražení je úžasná a nesmírně šetrná metoda pro uchování potravin a u mořských ryb je to nejlepší způsob, jak rybu bez ztráty kvality přepravit z dalekých lovišť až k nám do srdce Evropy.

Tipy na víkend: Food film festival, Vepřobraní a Čokoládový festival

Poslední říjnový víkend přináší další gastro tipy.

Tipy na víkend: Polívkování, Gastro food fest a Klobáskobraní

Kam o víkendu za skvělým jídlem? Do Prahy, Litoměřic, nebo do Valašského Meziříčí!

Kam za gurmánskými zážitky i relaxací? Navštivte Spa hotel Lanterna

Procházky nádherně zbarvenou krajinou Beskyd, relaxace ve vyhřátém bazénu, saunování, uvolňující masáž a k tomu jako třešinka na dortu lahodné speciality mistrů kuchařů… Přesně tak může vypadat váš podzimní odpočinkový víkend ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích.

Tipy na víkend: Husobraní a ciderfest, Coffee festival a Švestkobraní

I druhý říjnový víkend pro vás máme tipy, kam za dobrým jídlem, pitím a zábavou.

Stránky