Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Co podniknout s kari pastou?

Redakce časopisu Apetit se na 8. Apetit pikniku poprvé představí v roli kulináře. Ve svém stánku nabídne pod značkou Apetit GANG domácí kari a tři druhy domácí kari pasty (balijskou, thajskou a kambodžskou), které si můžete odnést domů, abyste si aromatickou asijskou lahůdku mohli uvařit i ve své kuchyni.

Srdečně vás zveme na 8. Apetit piknik!

Oslavte s námi léto a přijďte za námi na Apetit piknik! V sobotu 16. června se uskuteční už 8. kulinární trh a gastronomický festival v jednom, pořádaný časopisem Apetit. Letos se opět potkáme ve vinohradském parku Grébovka. Začínáme v 10 hodin. Vstup je pro všechny zdarma.

Prázdninový speciál časopisu Apetit

Léto, dobré jídlo, osvěžující pití a pohoda... To je nový speciál časopisu Apetit!

Vyzkoušejte časopis Apetit zdarma!

Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a vášní pro jídlo.

V Praze vznikl jedinečný pop-up market Manifesto

700 dnů a 100 víkendů: zhruba tak dlouho bude v Praze vedle Masarykova nádraží v provozu kulturně-gastronomický pop-up Manifesto, jenž se poprvé otevřel veřejnosti v pátek 8. června.

Kuchyně jako středobod domácnosti. Kde vám vyrobí tu nejkrásnější?

Kuchyně je většinou středobodem všeho domácího dění. Místo, kde vaříme, stolujeme, bavíme se, zkrátka žijeme naplno každodenní život. Je tolik možností, jak ji zařídit! Zaručeně největší výběr a kvalitu najdete u tradiční české značky HANÁK.

Odborníci radí: Vraťte se do kuchyně a vařte z opravdových surovin

Nedávno proběhla v Kongresovém centru Praha konference FOOD NEWS 2018. Co jsme se na ní od odborníků dozvěděli?

Tipy na víkend: Moravská vína, exotické chutě a gurmánské zážitky

Kam za dobrým jídlem a pitím první červnový víkend?

Dokonalý chuťový zážitek? Spárujte letní menu s osvěžujícím vínem!

Přichystali jsme pro vás další vyladěné menu, ze kterého je už jasně cítit léto! Sommelier Vín Apetit poté k jednotlivým chodům vybral vína, která váš chuťový zážitek ještě umocní...

Tipy na víkend: Dětský gastrofestival, Sektival, Gastrofest v Kutné hoře

Kam o víkendu za dobrým jídlem a pitím? Tentokrát se zabaví i naši nejmenší!

Jak se vaří Itálie s Apetitem?

V Gastrostudiu Národního zemědělského muzea proběhl v úterý 15. května další kurz vaření pro čtenáře Apetitu, kteří vyhráli soutěž. Tentokrát se vařilo pod vedením zkušeného šéfkuchaře Martina Svatka.

Grilování v kuchyni? Proč ne?!

Grilování je spojení gastronomického požitku s příjemně stráveným časem s rodinou nebo přáteli. Na jaře se ale může stát, že nás překvapí nepříjemný déšť nebo dokonce bouřka. Proto je dobré mít pro tyto případy záložní plán.

Čeští kuchaři jsou nejlepší na světě!

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR slaví historický úspěch na nejpretižnější asijské soutěži v Singapuru.

Sladké svatební trendy? Vede krajka, ombré a makronky!

Chystáte letos veselku, nebo se na svatbu vypravíte jen jako host? V každém případě si můžete přečíst, na jaké sladkosti se s největší pravděpodobností můžete těšit a co je letos v kurzu!

Znáte už krásné nové kuchyně HANÁK? A další novinky 2018.

Láska prochází žaludkem, to víme všichni. A kde vykouzlit lepší jídlo, než ve skvěle zařízené a krásné kuchyni? Značku HANÁK není nutno představovat. Její kuchyně jsou ikonické a touží po nich snad úplně každý. I letos představila nové modely a to nejen v kuchyních.

Nejvíce nám chutnají mořské ryby, až 73 % z nich ale obsahuje plasty, tvrdí studie

Na talířích Čechů se objevují mořské ryby mnohem častěji než ty sladkovodní. Tři čtvrtiny mořských ryb obsahují plastové částice, uvádí aktuální studie publikovaná vydavatelstvím Frontiers in Marine Science.

Jak si nejlépe vychutnat chřestové menu? Spolu s dobrým vínem!

Přichystali jsme pro vás lahodné menu, ve kterém září hvězda sezony - chřest. Sommelier Vín Apetit poté k jednotlivým chodům vybral vína, která váš chuťový zážitek ještě umocní!

Stránky