Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dokonalé domácí sušenky

Dokonalé domácí sušenky
sdílet:
Máme pro vás pár osvědčených tipů, jak péct máslové sušenky, aby byly křehké a rozplývaly se na jazyku.

Těsto na sušenky by mělo být spíš máslovité a lepivé než suché. To ovšem může působit potíže při práci s ním. Proto nejspíš oceníte následující rady:
 

  • Těsto dejte před zpracováním na půl hodiny do lednice, aby méně lepilo.
  • Zkuste těsto rozvalovat mezi dvěma kusy papíru na pečení – nebude se lepit ani nebude obalené moukou. Sušenky vám díky tomu neztvrdnou.
  • Rozválené těsto dejte na pět minut do mrazáku, aby se vám lépe vykrajovalo.
  • Vykrájené tvary přenášejte plochým nožem nebo kovovou špachtlí na plech.
  • Hroudu těsta můžete zabalit do plastové fólie a zamrazit až na tři měsíce. Rozmrazte v chladničce a použijte jako obvykle.


Chcete vyhrát balíček výrobků Sedita? Zúčastněte se soutěže zde.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč