Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Konečně z jarních surovin! Vyšel květnový Apetit s dárkem

Konečně z jarních surovin! Vyšel květnový Apetit s dárkem
sdílet:
Květnové vydání časopisu Apetit je již v prodeji. K jídlům z jarních surovin jsme vám přibalili praktický dárek do kuchyně – rukavice na čištění zeleniny.

Květnový Apetit přináší spoustu čerstvých a snadných jídel z jarních surovin. Chřest, nové brambory i hrášek rozzáří každý talíř. Prozradíme vám vše o knedlících – jak je nejlépe připravit, odlehčit a s čím je podávat. Šéfkuchař Václav Frič vás naučí upéct krásně šťavnatý telecí hřbet. Ukážeme vám, že kdykoli můžete mít napečeno i bez vážení. Bublaninu, drobenkový koláč a dokonce i jablečný štrúdl! Květnové vaření si zamilujete. A spolu s ním i skvělý dárek – zelené rukavice na čištění zeleniny.

Dále v čísle

Jak připravit oběd i večeři najednou, 3× karotka, lekce z molekulární kuchyně, nedělní oběd jako z Francie od šéfkuchaře Dalibora Navrátila a další

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč