Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vařte doma. Nová služba vám přiveze suroviny až domů

Vařte doma. Nová služba vám přiveze suroviny až domů
sdílet:
Uvařit si skvělou večeři nebo víkendový oběd, aniž byste museli do obchodu? Na Vaříme.cz si vyberete, na co máte chuť. Po objednání vám veškeré ingredience doručí domů v den i čas, který si sami zvolíte. Vy se pak už jen pustíte do vaření. Může to být jednodušší?

Vaříme.cz představují unikátní způsob vaření. Recepty i suroviny za vás sestaví jiní, na vás je jen volba a příprava jídla. Vybírat můžete vždy z devíti receptů. V tomto týdnu si můžete dát třeba jelení ragú se špeclemi, rib-eye steak s grilovanou zeleninou nebo lososa v sezamové krustě. Vaříme.cz myslí i na vegetariány. Gratinované brambory s pórkem a cibulí uspokojí chutě každého milovníka bezmasých večeří.

„S Vaříme.cz můžete vařit každý den a bude vás to těšit a bavit. Naprostou většinu receptů zvládnou i úplní začátečníci, standardně se dají stihnout za třicet minut. Chceme totiž, aby si zákazníci užívali jak vaření, tak aby měli dobrý pocit ze sebe, z toho, jak se jim jídlo povedlo,“ nastiňuje Tomáš Kučera, zakladatel portálu. Nová služba podle něj představuje cestu k dobrému domácímu jídlu každý den i pro vytížené, kteří nestíhají nákupy, a chtějí přitom jíst dobře a vařit z kvalitních surovin.



Za jednu porci zaplatíte přibližně od 65 Kč do 160 Kč. Cena objednaného jídla odráží kvalitu surovin. Můžete si tak být jistí, že vám ke dveřím dovezou vždy perfektně čerstvé a špičkové suroviny. „Vše nakupujeme, porcujeme, balíme a vezeme zákazníkovi během jediného dne. Nemáme mrazáky a ve skladech máme dlouhodobě pouze suché a trvanlivé ingredience, vše ostatní nakupujeme přímo od dodavatelů denně čerstvé podle počtu objednávek z minulého dne. Každý den se tak vše spotřebuje,“ vysvětluje Tomáš Kučera. Vaříme.cz zatím rozváží jen po Praze.
 

Názor redakce


Z nabídky jsme si v našem testovacím týdnu vybrali vídeňský řízek smažený na másle, ke kterému jsme si uvařili lehký bramborový salát, a také jsme si připravili pstruha po mlynářsku, kterého si během svého pobytu ve Francii zamilovala i proslulá Julia Child. Objednávka přišla v pořádku a v dohodnutém čase. Jídlo bylo skvělé, velmi oceňujeme kvalitu dodaných surovin, především telecího a rybího masa.

Vzhledem k tomu, že vaříme doma často, příliš jsme nevyužili dodaný recept od šéfkuchaře Romana Dolejše. Pro začátečníky by možná mohl být lépe a podrobněji zpracovaný nebo by k němu mohl být on-line dostupný videorecept či videonávod k úpravě masa.

Nové službě bychom vytkli jedinou drobnost. V nabídce Vaříme.cz nám chybějí dezerty. Jedna jednoduchá sladkost v týdenním výběru by nám dávala smysl, aby si na své přišli i ti, které po obědě honí mlsná.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč