Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Apetit veggie! 2/2019

Druhé číslo speciálu Apetit veggie! s podtitulem Lahodné dýně vychází 26. 9. a přináší spoustu inspirace na vaření v podzimním a zimním čase.
26. 9. 2019

Úroda dýní, řepy, ořechů i jablek si přímo říká o proměnu v hřejivá jídla a voňavé dezerty. Vychutnejte si brambory a kořenovou zeleninu v nápaditých úpravách na plotně i z trouby, dopřejte si ájurvédskou hostinu plnou indických vůní a chutí, uvařte si sytá jídla z luštěnin podle receptů Petra Klímy nebo se rozmazlete dezerty s kaštany, karamelem, ořechy a čerstvými fíky. Vegani a vyznavači raw stravy se mohou těšit na recepty z dýní, semínek, řepy nebo batátů. A pokud uvažujete o pěstování domácí zeleniny, Radka Pokorná ze sdružení Kokoza vám poradí, jak na to, i když nemáte vlastní zahradu.

Z trouby a z plotny
Zapékaná jídla z dýní a brambor, slaný koláč, závin, pizza, křupavý chléb, polévky, kaše či ravioly prohřejí chladné dny pestrou paletou chutí.

Studená kuchyně a saláty
Veganské suši, pomazánky a sendviče, syté saláty a zeleninová latté nabitá vitaminy spolehlivě zaženou podzimní a zimní rýmičky!

Podzimní raw požitek
Barevný podzimní salát, praktická kaše do skleničky, batátové špagety nebo luxusní dýňový koláč s čokoládovým krémem uspokojí i nejnáročnější jedlíky.

Křupavé sladkosti
Oslaďte si krátící se podzimní dny. Dezerty plné ořechů, mandlí a ovesných vloček vám nejen zachutnají, ale navíc díky těmto surovinám načerpáte i potřebné živiny a vitaminy. 

Apetit veggie! - návod na báječné jídlo a spokojený život.

 

Prolistujte si časopis:

Fotogalerie: Apetit veggie! 2/2019

Přidat komentář