OBCHOD

Spouštíme Apetit e-shop!

Před Vánoci jsme pro vás připravili jednu velkou novinku, překvapení, chcete-li. A nyní ho konečně můžeme prozradit a podělit se o něj s vámi.
15. 11. 2016 | Autor: redakce Apetitu

Dobré zprávy by se neměly tajit, a proto jdeme s pravdou ven. Otevíráme zbrusu nový e-shop s našimi kuchařkami! Kuchařek už jsme pro vás napsali tolik, "že bychom je mohli snad i prodávat", a to je i od dnešního dne pravda.

Nový eshop Apetit, kde můžete zakoupit všechny naše knihy, spouštíme právě dnes. Kuchařky všech edic Apetit (Apetit, Apetit na cestách, Apetit sezona, THE BEST OF Apetit i bookazine Jak nakupovat a zpracovávat maso i bookazine Krok za krokem) nyní můžete pořídit dokonce se slevou. Takže jsou ty dobré zprávy vlastně dvě. Využijte příležistosti a doplňte svou sbírku kuchařek nebo pořiďte vánoční dárky pro své blízké.

Navštivte náš nový eshop.

 

Níže si můžete prohlédnout jednotlivé kuchařky.

Související

Polévky

Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku...

Maso

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na omáčky a přílohy. V kuchařce Maso...

Saláty

Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů

Brambory

Pátá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes 100 receptů z brambor, které jsme pro vás uvařili a vyzkoušeli v...

Párty

Šestá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne přes 100 receptů na přípravu party pohoštění. K osvědčeným receptům...

Dorty

Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty jak slavnostní (narozeninové, vtipné...

Ryby a plody moře

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku,...

Těstoviny

Devátá kuchařka Těstoviny z Edice Apetit nabízí přes 100 ověřených receptů. Díky této kuchařce z Edice Apetit se...

Koláče

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete...

Vánoce

Desátá kuchařka z Edice Apetit s názvem Vánoce nabízí přes 125 receptů. Vánoční kuchařka je jedinou knihou, kterou od...

Drůbež

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit, Drůbež, je právě v prodeji.

Grilování

Dvanáctá kuchařka z Edice Apetit Grilování.

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek

Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z...

Moučníky

Nejnovější přírůstek Edice Apetit – kuchařka Moučníky – obsahuje víc než 100 receptů na klasické i nové sladkosti pro...

Slané pečení

Edice Apetit má další přírůstek. Tentokrát se redakce pustila do přípravy slaného pečiva, chuťovek a dobrot. Kuchařka...

Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje...

Tajemství Východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně

Apetit pro vás připravil gurmánského průvodce Asií. To nejlepší z její kuchyně nyní najdete v nové kuchařské knize...

Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni...

Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty

4. kuchařka z edice Apetit na cestách Řecká odysea aneb nejlepší báje a pověsti

Zavařování

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence...

Honzo, vstávej! aneb Vaříme česky od rána do večera

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do...

Sváteční menu Od polévky po dezert

17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná...

Jak nakupovat a zpracovávat maso

První bookazine od Apetitu přináší všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa . A k tomu ověřené recepty a...

Rýže

Rýže má tisíce odrůd a stejné množství bude i pokrmů s ní! Objevte díky 18. kuchařce Edice Apetit - Rýže všechny podoby...

Bez masa

Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso , a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte...

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej!...

Bylinky

Nejvoňavější kuchařka Edice Apetit

¡Viva la vida! aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile

Objevte s námi rozmanitost Latinské Ameriky! V sedmé kuchařce z edice Apetit na cestách se vydáme na výlet z Mexika...

Cukroví

Bez cukroví nejsou Vánoce, a tak jsme pro vás upekli další kuchařku. Tentokrát chutná sladce.

Rychlé večeře

Dokážeme vám, že uvařit skvělou večeři zvládnete i uprostřed hektického pracovního týdne.

Koření

Bez koření by nebylo pořádné vaření!

Krok za krokem

Několikadenní kurz vaření, který můžete absolvovat v pohodlí své kuchyně!

Jaro

Kniha plná svěžích jídel ze sezónních surovin! Pusťte si jaro do kuchyně.

Čokoláda

Konečně se mnozí z nás dočkali a sny se staly skutkem... Vychází totiž kuchařka Čokoláda, plná těch nejbáječnějších a...

Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa

Edice kuchařek Apetit na cestách se v pátek 17. 6. rozroste o dalšího člena! Je jím kuchařka Americká krása, která...

Podzim

Kuchařka plná hřejivých receptů ze všech darů podzimu! Druhá kuchařka z edice Apetit sezona, Podzim, vychází už 23. 9...

THE BEST OF Apetit

Představujeme novou kuchařku THE BEST OF Apetit, která vychází už 14. 10. 2016 a obsahuje to nejlepší z let 2004-2016!...
reklama

Přidat komentář