Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Znovu vychází Apetit speciál Sladké a slané pečení

Unikl vám speciál Apetitu Sladké a slané pečení z roku 2016? Anebo jste si ho tehdy zakoupili, ale během let se kamsi ztratil? Scházejí vám moučníky, které byste si rádi upekli znovu, ale půjčili jste speciál známým a už se vám nevrátil? Nevadí! Pro velký úspěch jsme se speciál rozhodli vydat ještě jednou. Apetit speciál Sladké a slané pečení znovu vychází 23. 9. 2019 a obsahuje všechny původní recepty i užitečné tipy a triky.
18. 9. 2019

ZAPNĚTE TROUBU!

Pečení nejsou žádné čáry. Stačí dát každému těstu to, co potřebuje. Křehkému chlad a rychlost, listovému skok z lednice do horké trouby, kynutému teplo a trochu péče. Pak už vám pod rukama vznikne ten nejúžasnější slaný quiche, štrúdl nebo nadýchané buchty jako z pohádky o Honzovi...

K pečení nepotřebujete hromadu náčiní, vždyť naše prababičky neměly na pečení koláčů nebo chleba nic kromě svých rukou a teplé pece. Tedy až na léta zkušeností. Generacemi prověřené návody, oblíbené recepty a praktické rady jsme se snažili vměstnat do tohoto speciálu, který pro vás ‚upekl‘ tým časopisu Apetit. Garantujeme vám, že se rychle stane jedním z nepostradatelných doplňků vaší kuchyně! Vždyť kde jinde byste ve spěchu hledali recept na supersnadné muffiny nebo bublaninu, kterou pohostíte nečekané hosty? Na jakých stránkách byste získali zaručeně fungující návod na kváskový chleba a čím byste jinak líně listovali s kávou v ruce, abyste vymysleli něco extra pro sváteční chvíle? Berte speciál o pečení jako rozdělovník vašich chutí a nálad, jako inspiraci a vlídnou babičku, která si ví rady s každou situací i s každým těstem.

 

  • Na sto stranách nabídneme ty nejlepší recepty na sladké i slané pečivo. Ve speciálu najdete do detailů popsané techniky přípravy základních těst (kynuté, piškotové, třené, sněhové, křehké…) na sladké i slané pečivo a ověřené recepty na ovocné koláče, slané quiche, sladké rolády či jednoduché ale efektní dorty.
  • Naučíme vás upéct domácí croissanty pěkně krok za krokem nebo kváskový chleba. 
  • Domácí pečivo je nejlepší, a tak si díky nám budete moct upéct rychlé housky, bagety nebo chleba. Pokud trpíte celiakií, nemusíte zoufat! Přidáme totiž tip i na bezlepkový chleba.
  • Jiří Koláček z řemeslné Koláčkovy pekárny ví o chlebu vše a nebál se s námi o své poznatky podělit. A my je s radostí předáme vám.
  • Přinášíme vám také velký přehled domácích pekáren a kuchyňských robotů vhodných na přípravu těst.
  • To vše a mnohem víc najdete ve speciálu Sladké a slané pečení.

 

Jedná se o reedici – tedy opětovné vydání – speciálu Sladké a slané pečení ze září 2016! V druhém vydání ze září 2019 jsme nic nepřidali, ale ani neubrali, takže ve speciálu opět najdete všechny své oblíbené recepty, triky a tipy, jak na různé druhy těst, a podrobné návody (včetně postupových fotografií) tak, jak vyšly před třemi lety.  

Dobrou chuť přeje Apetit!

 

 

Přidat komentář