OBCHOD

Bocconcini s petrželkou a chilli

Bocconcini znamená italsky ‚soustíčka‘ – jak výstižné! Šup s nimi do pusy! 

Vydání: 2015/8
Autor: redakce Apetitu
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
+ odležení
Chuťovka

Ingredience

    • 250g bocconcini (mozzarellových kuliček)
    • 1/4 lžičky drcené sušené chilli papričky
    • 1 stroužek česneku, drcený
    • hrst nasekané hladkolisté petrželky
    • 4 lžíce panenského olivového oleje

Příprava jídla

1 Okapané bocconcini promíchejte s chilli, česnekem, petrželkou a olejem. Přiklopte a nechte v chladničce alespoň hodinu marinovat. Před podáváním nechte znovu dojít pokojové teploty. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Polpettine di pane

Sicilské marinované olivy

Letní caponata

Linguine s pečenými rajčaty a piniovými oříšky

Sfincione

Kuře s fenyklem a pancettou

Cannoli s limoncellem

reklama

Přidat komentář