Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Černofazolovo-rajčatová salsa

Složení sals čili omáček můžete rozličně kombinovat. V dochucování se nemusíte nijak krotit a můžete je tvořit i ve stylu latinskoamericko-japonské fusion.

 

Vydání: 2015/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4-6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip

Ingredience

    • 1x 430g konzerva černých fazolí (black beans), scezená a propláchnutá
    • 1 červená cibule, nakrájená nadrobno
    • 350g třešňových rajčátek, nakrájených nadrobno
    • 1 lžíce najemno nastrouhané kůry z biocitronu
    • 1 lžíce limetové šťávy
    • 2 lžičky zeleného tabasca
    • 2 stroužky česneku, drcené
    • 1/2 svazku koriandru, nasekaného nadrobno
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 Smíchejte všechny přísady na salsu. Ochutnejte, popřípadě osolte a opepřete. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Chilli-paprikové krevety

Chilli tortilly

Papričky jalapeños se sýrem, obalované v polentě

Mexické placičky s fazolemi a quinoou

Fajitas

Ceviche

Margarita a kubánské mojito

reklama

Přidat komentář