Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Horká švestka

Vrátili jste se domů z lyží promrzlí až na kost? Tahle horká dobrota vás zaručeně postaví na nohy! 

Vydání: 2015/2
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 1 osobu
Doba přípravy: Do 10 minut
PT5M
Příprava 0:05
Nápoj

Ingredience

    • 50ml slivovice
    • 1–2 kompotované nebo mražené švestky, rozpůlené a vypeckované (mražené nechte předem povolit)
    • 1 klínek biocitronu
    • 1–2 lžičky medu 

Příprava jídla

1 Do sklenice nalijte slivovici, přidejte vypeckované švestky a dolijte 200ml vroucí vody. Vložte klínek citronu, doslaďte medem a podávejte. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Slepice v polévce

Hovězí maso na víně se žampióny

Bramborové pyré s pastinákem

Maková bábovka se švestkami

Hřejivé menu na neděli

20 nápojů pro zahřátí

Přidat komentář