Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jahodovo-mandlový cheesecake

Jahodovo-mandlový cheesecake

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 3
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Sušenkový základ:

200g hl.mouky

200g másla (vychlazeného)

75g mletých mandlí

60g ml. třtinového cukru

20g javorového sirupu

lžička vanilkového extraktu

Náplň:

3 balení sýru philadelphia

1 kelímek zakysané smetany

250g mascarpone

1 vanilkový lusk

2 celá vejce

6-8 lžic třtinového cukru (dle chuti)

2 lžíce javorového sirupu

150g jahod

Jahodový přeliv:

50 g jahod

2 lžíce cukru

 Mandle na ozdobu:

1 lžička kokosového oleje

1 lžička javorového sirupu

2 lžičky medu

1 balení madlových lupínků

Jahody na ozdobu cca 100g

 

Autor: Zlatulinda

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč