Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.6/5 Počet hodnocení: 27
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 573 kcal
Bílkoviny 36 g
Sacharidy 6 g
Tuky 44 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vajíčková pomazánka a Velikonoce patří nerozlučně k sobě. Vychutnejte si její lehkou variantu s Lučinou a udělejte tak něco pro své zdraví.

Suroviny

Lučina
okurka ks
slunečnicová semínka 1 hrst
vejce 2 ks
vařená
pepř
sůl
petrželka

Postup

1

Z oloupaných vařených vajec vyjměte žloutky. Bílky a okurku nakrájejte na malé kostičky. Slunečnicová semínka nasucho opražte a nechte vychladnout. Nakrájenou okurku a bílky dejte do mísy společně s jedním žloutkem a nasekanou petrželkou. Přisypte slunečnicová semínka a přidejte Lučinu. Vše důkladně promíchejte, osolte a opepřete podle chuti. Podávejte s chlebem, nejlépe kváskovým, ozdobte rozdrobeným žloutkem a petrželkou.

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč