Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Perlivá bílá sangria s okurkou a ředkvičkami

Osvěžující a opojná

Vydání: 2014/7
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Nápoj Středomořská

Ingredience

    • 1/2 velké okurky, omyté a nakrájené na velmi tenká kolečka
    • 5cm kousek čerstvého zázvoru, oloupaný a nakrájený na velmi tenké plátky
    • 3 velké ředkvičky, očištěné a nakrájené na velmi tenká kolečka
    • 250 ml grapefruitového džusu
    • ledové kostky
    • 750 ml suchého šumivého vína, vychlazeného 

     

Příprava jídla

1 Ve velkém džbánu opatrně promíchejte okurku, zázvor a ředkvičky. Zalijte vše grapefruitovým džusem a opět promíchejte. Dejte na 2 hodiny chladit (ale můžete i přes noc).

2 Před podáváním přidejte led a přilijte šumivé víno. Opatrně promíchejte a podávejte. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Perlivá bílá sangria s citrusy

Sangria s červeným vínem a ciderem

Sangria à la bufet

4x opojná sangria na letní party

Přidat komentář