Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Suroviny
6 vajíček (zvlášť bílky a žloutky) 4 lžíce hladké mouky 1 lžička soli 2 lžičky červené papriky 1lžička chilli -krém: lučina, sáček majonézy, čerstvá petrželka, pepř a sůl
Používání divokých bylin, plevelů a květů v kuchyni patří k trendu, kterým se řídí ti nejlepší šéfkuchaři i cukráři. Buďte jako a oni a vyrazte na louku pro jedlé květy, se kterými jídlo doslova rozkvete, i když je za okny pošmourno. Rychle...
Vítězka soutěže MasterChef Kristína Nemčková sbírá zkušenosti v zahraničí, nyní pracuje v jako sous chef v nejlepší restauraci světa - Geranium v Dánsku. Pro Apetit píše o trendech ve světě, tentorkát popsala kuchyňskou techniku brining.
...
Omáčka UHO, známá zkratka pro univerzální hnědou omáčku, je kulinární fenomén, který ovládl české jídelny během socialismu. Přestože je někdy považována za strašáka z dětství, tato omáčka má své kouzlo a může být skvělým doplňkem k mnoha...
Pampeliškový med je lahodný, léčivý a snadno ho můžete připravit doma. Tento článek vás provede procesem jeho výroby a ukáže, jak může pampeliška obohatit váš kulinářský život.
...
Traduje se, že sendvič, coby plátek masa vložený mezi dva chleby, vznikl z čistě praktických důvodů. Máte-li nabitý program a na jídlo s příborem v ruce vám nezbývá čas, sendvič to prostě jistí! Existují však sendviče, které...
Rozporcujte spolu s námi pašíka na jednotlivé kusy vepřového masa a vyberte si jídla, ve kterých si je vychutnáte nejvíc. Jaké se dělí vepřové maso, který kousek na co použít?
...