Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Snídaně v anglickém stylu

Domácí klobásky, fazole, vejce a "dřevorubecký" krajíc čerstvého chleba... Tomu říkáme pořádná chlapská snídaně!

Vydání: 2015/2
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT15M
Vaření 0:15
Maso

Ingredience

    • 1 lžíce másla
    • 1,5 lžíce olivového oleje
    • 4 vejce
    • 8 snídaňových klobásek
    • 2 konzervy fazolí v tomatové šťávě
    • 4 lžíce rajčatového pyré (passaty)
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • krupicový cukr podle potřeby
    • petrželka na ozdobu
    • kváskový chléb k podávání

Příprava jídla

1 V pánvi rozehřejte máslo s 1 lžící oleje. Postupně do ní rozklepněte všechna 4 vejce a usmažte volská oka.

2 V jiné pánvi zprudka orestujte na 1/2 lžíci oleje klobásky.

3 V menším kastrůlku promíchejte fazole v tomatové omáčce a rajčatové pyré. Svařte, aby omáčka zhoustla, dochuťte solí, pepřem a cukrem. Podávejte posypané petrželkou, s klobáskami, volským okem a čerstvým chlebem. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Hovězí klobásky Františka Kšány ml.

Hot dog s karamelizovanou cibulkou

Klobásky Cumberland Christophera Robertsona

Minestrone s klobáskami

Daňčí klobásy

Daňčí klobásky s pečenou zeleninou a cibulovou omáčkou

Snídaňová šalvějová grilovací klobása Tomáše Babince

Snídaně pro dva

Zamilujte si luštěniny

Přidat komentář