Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňáková bageta s vejcem

Kombinace tuňáka s vejcem je klasikou, která stále chutná! 

Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Sendvič

Ingredience

    • 6 lžic kvalitní majonézy
    • 1 lžíce kaparů
    • svazek jarní cibulky, na tenké plátky
    • 1 lžíce citronové šťávy
    • 1 lžíce chilli omáčky
    • mořská sůl
    • střední bageta, podélně rozpůlená
    • 1 větší konzerva tuňáka v oleji, slitá
    • 1 řapík celeru, nakrájený na tenké plátky
    • pár listů římského salátu
    • 4 třešňová rajčátka, nakrájená na plátky
    • 2 vejce vařená natvrdo

Příprava jídla

1 Smíchejte majonézu s kapary, jarní cibulkou, citronovou šťávou a chilli omáčkou. Osolte. Potřete bagetu z obou stran a naplňte ji kousky okapaného tuňáka, řapíkatým celerem, rajčátky, salátem a klínky vajec. Před podávání rozkrájejte na špalíky. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Bageta s mortadelou, olivami & rukolou

Bageta s chorizem & guacamole

Pikantní kuřecí bageta

Bageta s marinovanou zeleninou

Bageta Sloppy Joe

Fandíme aneb 30 receptů k povzbuzování!

28x vejce natvrdo

Přidat komentář