Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zelený salát s ředkvičkami a slunečnicovými semínky

Ančovičková zálivka dokonale zvýrazní hlávkový salát, ale skvěle doplní i grilovanou zeleninu a podtrhne chuť brambor.

Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 6-8 osob
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Salát

Ingredience

    • 3–4 saláty little gem, rozebrané na lístky
    • 4 hrsti rukoly
    • 8–10 ředkviček, na co nejtenčí plátky
    • 2 menší salátové okurky, na tenké plátky
    • 2–3 lžíce slunečnicových semínek, oražených nasucho
    • 3/4 hrnku bylinkovo-ančovičkového dresinku (viz recept na předchozí straně)
    • sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

1 Smíchejte všechnu zeleninu a slunečnicová semínka ve větší míse. Zlehka promíchejte s dresinkem a dolaďte solí a pepřem.

NĚCO NAVÍC
Ještě jemnější a sladce křupavé jsou piniové oříšky – můžete je použít místo slunečnicových semínek.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Hořčicový dresink

Asijský třífazolový salát

Dresink ze sýra s modrou plísní

Kedlubnovo-mrkvový salát s dresinkem z modrého sýra

Bylinkovo-ančovičkový dresink

Nejlepší letní saláty

Přidat komentář