Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bramborové rösti

Nahrubo nastrouhané brambory spojené pouze škrobem jsou elegantní alternativou běžných bramboráčků.

Vydání: 2006/3
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Česká

Ingredience

    • 4 velké brambory, oloupané
    • 2–3 lžíce škrobu
    • čerstvou nebo sušenou majoránku
    • sůl
    • olej na smažení

Příprava jídla

1. Brambory nahrubo nakrouhejte, osolte, posypte škrobem a podle chuti přidejte majoránku.

2. Na pánev nalijte olej, rozehřejte ho a lžící na něj klaďte hromádky brambor. Zploštěte je na placičky a z obou stran opékejte dozlatova.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Valašské škračky

Valašský kontrabáš

Valašské frgále

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.3/06, str.47
Obrazek uzivatele
Pekla jsem je na teflonce a rozpadaly se mi. Na chuť to bylo dobré, ale nebyly to rösti. Kolik tam mám dávat oleje, anebo jaká je finta aby to drželo spolu?
Obrazek uzivatele
Nevím koho napadlo dát tomuto receptu název rösti. Ty vypadají úplně jinak.

Přidat komentář