Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Mexický salát s tuňákem a fazolemi

Jestli to radši horké, prohřejte fazole v rendlíku s rajčaty a chilli papričkou. Pak všechno smíchejte podle návodu.

Vydání: 2007/8
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Salát Mexická

Ingredience

    • 2 velké chlebové placky
    • 400 g konzervovaných scezených a propláchnutých fazolí (nejlépe směs)
    • 1 avokádo, nasekané
    • 4 velká rajčata, zbavená semínek a nasekaná
    • ½ svazku jarních cibulek, nakrájených
    • 1 červená chilli paprička, nasekaná
    • 400 g tuňáka ve vlastní šťávě (ve vodě), okapaného
    • 3 lžíce francouzského dresinku z obchodu nebo zálivka podle našeho tipu

Příprava jídla

Chlebové placky nasucho opečte, třeba v toustovači. Jakmile vychladnou, natrhejte je na větší kusy. Promíchejte fazole, avokádo, rajčata, cibulky a chilli papričku. Tuňáka rozdělte na vločky, posypte jím salát a zakápněte ho zálivkou. Lehce promíchejte a podávejte. Křupavé placky jednoduše přikusujte nebo nalámejte a přimíchejte k salátu.
Nahlásit chybu v receptu

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.8/07, str.19
Obrazek uzivatele
vyzkoušeno a bylo to opravdu výborné, manžel by býval dojedl i pánvičku:). dresink jsem dala francouzský a bylinkový hellmanns a jen se zaprášilo.

Přidat komentář