Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pikantní pečená žebírka

Zbylou marinádu prohřejte a podávejte jako omáčku k žebírkům
Autor:
Hodnocení:
12 (hlasů)
Počet porcí: 4 dětské
Doba přípravy: Do hodiny
P
Britská

Ingredience

    • 6 lžic kečupu
    • 4 lžíce worcesterské omáčky
    • 2 lžíce dijonské hořčice
    • špetka tabasca nebo špetka mletého chilli koření
    • 4 lžíce přírodního krupicového cukru
    • 12–16 kousků vepřových žebírek (podle velikosti)
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1. Rozehřejte gril v troubě. Promíchejte kečup, worcesterskou omáčku, hořčici, tabasco nebo chilli, cukr, pepř a sůl a směsí potřete žebírka.


2. Opékejte zhruba půl hodiny, v polovině obraťte. Během grilování žebírka občas potřete marinádou.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář