Čerstvá bazalka dodává omáčce šarmantní vůni.
Postup
1
Rajčata a cibulku i česnek vložte do mixéru a krátce posekejte, aby z rajčat zbyly větší kousky. Přimíchejte ocet, olej i bazalku a dochuťte.
2. Uvařte těstoviny podle návodu. Pak je slijte a přesuňte do ohřáté servírovací mísy. Zakápněte olivovým olejem, dochuťte. Zalijte omáčkou a každou porci posypte trochou čerstvě mletého pepře.
Salát příjemně zostří pár kapek tabasca nebo oleje ochuceného chilli.
2. Uvařte těstoviny podle návodu. Pak je slijte a přesuňte do ohřáté servírovací mísy. Zakápněte olivovým olejem, dochuťte. Zalijte omáčkou a každou porci posypte trochou čerstvě mletého pepře.
Salát příjemně zostří pár kapek tabasca nebo oleje ochuceného chilli.