Stačí čtyři přísady! Jestli nemáte v lásce nebo v lednici grilovací omáčku, potřete kuře rajčatovou salsou nebo šťávou ze zralého rajčete.
Suroviny
kuřecí prsa
2
ks
3
PL
grilovací omáčka
anglická slanina
2
plátky
sýr
50
g
čedar, strouhaný
sůl
podle potřeby
pepř
podle potřeby
Postup
1
Gril zahřejte na střední teplotu, plech vyložte alobalem. Prsíčka položte spodní stranou na alobal, potřete lžící své oblíbené grilovací omáčky, případně okořeňte, a pět minut grilujte. Otočte, na plech přidejte slaninu a grilujte dalších pět minut.
2
Kuře zakápněte zbylou grilovací omáčkou, posypte sýrem a vraťte pod gril na dvě až tři minuty, dokud nebude maso propečené, zlaté a slanina vysmažená. Při podávání položte na kuře slaninu. Servírujte s bramborami v jakékoli podobě a dušenými fazolkami či s rýží a oblohou.