Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rajčatový chlebíček
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 20 minut Velmi snadné 12

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1623 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 352 g
Tuky 6 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vychutnejte si s přáteli famózní chlebíček s klasickou kombinací italských barev!

Suroviny

dýňová bulka
rajčata cherry 1 bal
bazalka svazek
čerstvá
olivový olej
sůl
pepř
hoblinky

Postup

1

Dýňové bulky rozpulte a potřete tenkou vrstvou másla. Rajčátka nakrájejte na plátky, část lístků bazalky otrhejte a nasekejte nadrobno, pak je smíchejte s rajčátky, osolte, opepřete a zakápněte olejem.

2

Směs navrstvěte na chleby a ozdobte zbylou bazalkou a hoblinkami parmazánu. Pokud jste milovníci pesta, použijte ho místo másla – chlebíček bude ostřejší, ale rajčátka získají ten správný šmrnc. Ideální k bílému vínu!

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč
Dostupný
399 Kč