Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Libanonská pizza

Vtipná zkratka, která bude bavit nejen vaše děti!

Vydání: 2008/3
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Pečení 0:10
Chléb a pečivo Italská

Ingredience

    • 4 libanonské chleby
    • 240 ml rajčatového pyré
    • 200 g nastrouhaného čedaru
    • 2 červené papriky
    • 2 balíčky kvalitní vepřové šunky, nakrájené na trojúhelníčky
    • 1 konzerva černých oliv
    • olivový olej na potření

Příprava jídla

Libanonské chleby položte na pečicí papír tak, aby měl každý chléb svůj arch. Rozprostřete na ně rajčatové pyré a posypte sýrem. Papriky omyjte, rozkrojte, zbavte semínek a pomocí malých vykrajovátek ve tvaru hvězdy z nich vyrobte hvězdičky. Ty pak naaranžujte na pizzy, pokryjte šunkou a dozdobte olivami.
I s pečicím papírem zabalte do potravinářské fólie, případně vložte ještě do plastové krabičky a zmrazte až na dva měsíce.

JAK ROZMRAZIT: Troubu předehřejte na 220 °C. Pizzy dejte na plech, okraje potřete olivovým olejem. Pečte asi deset minut, aby byla pizza zlatavá a křupavá.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Chilli con carne

Rajčatová polévka s kuřetem

Cuketové lasagne

Plněné listové košíčky

Komentáře

Obrazek uzivatele
recept sa nenachadza v cisle 03/2007 ale 03/2008

Přidat komentář