Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bramborová smaženka s parmazánem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.5/5 Počet hodnocení: 6
Do 10 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1487 kcal
Bílkoviny 83 g
Sacharidy 123 g
Tuky 69 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Báječná večeře ve stylu "co dům dal", kterou navíc zvládnete do čtvrt hodiny.

Suroviny

prosátá s 1 lžičkou kypřícího prášku
vejce 2 ks
rozpuštěné
mléko 100 ml
pepř
čerstvě mletý
oloupané a nastrouhané
strouhaný
pažitka hrst
nasekaná + dvě lžíce k podávání
olej
na smažení
sůl mořská

Postup

1

Dejte mouku s kypřicím práškem, vejce, máslo, mléko, sůl a pepř do velké mísy a promíchejte. Přidejte brambory, asi dvě třetiny parmazánu a hrst pažitky. Dvě lžíce oleje rozpalte v pánvi a pak na něm osmahněte půlku směsi; asi minutu až dvě po každé straně. Stejným způsobem opečte zbytek těsta.

2

Podávejte posypané rukolou, zbytkem pažitky a parmazánu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/6

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč